Over ons

Ons bedrijf

Wie? Wat? Waar? Waarom?

Even voorstellen. In het kort wie we zijn en wat we doen!

Wie zijn Binnendijk & Van Rijsbergen?

Binnendijk & Van Rijsbergen is in 1999 opgericht door Mark Binnendijk en Joost van Rijsbergen. Het bedrijf bestaat uit een enthousiast en deskundig team van medewerkers. Hoewel iedere medewerker een eigen specialiteit heeft, staan we als één team klaar voor de klant.

BEVR

Wat doet Binnendijk & Van Rijsbergen?

Wij helpen onze klanten bij het vinden van de juiste hypotheek of verzekering. De klant kan hierbij rekenen op een deskundig en eerlijk advies. In onze advisering zijn we overigens geheel onafhankelijk. Dit betekent dat we op geen enkele manier gebonden zijn aan de bank of verzekeringsmaatschappij. Ons advies is onafhankelijk en objectief.

Waar is Binnendijk & Van Rijsbergen gevestigd?

Hoewel we tweemaal verhuisd zijn, hebben we Katwijk nooit verlaten. Sinds 2012 zijn we gevestigd aan de Ankerplaats 2 te Katwijk aan Zee. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Alle adviseurs beschikken over een eigen spreekruimte waar ze in alle rust de klanten kunnen ontvangen. Een fijne plek om te werken, waar we nooit meer weg willen.

Waarom Binnendijk & Van Rijsbergen?

We doen ons best om onze klanten te verrassen met onze service en ons advies. Het is vaak “het stapje extra” dat het verschil maakt. Zo kunnen wij helpen bij het vinden van de juiste taxateur of notaris en kunnen we adviseren bij het opstellen van een koopovereenkomst. Desgewenst kunnen wij zelfs voor je onderhandelen bij de aankoop van een huis. Ook bij het plannen van adviesgesprekken zijn wij bijzonder flexibel. Voor advies bezoeken wij onze klanten namelijk door het hele land. Overdag of ’s avonds. Net wat de klant wil.

Bezoek de website!